top of page

Fertile hankatte

SC DK Shadowpaw’s Purple Rain, DVM
 

Kemisk kastreret pt.
 

Født: 06-05-15
Køn: Han
EMS: NFO as 03 23


HCM: Scannet normal
GSD4: N/N
PK def: N/N

 

Far: DK Sakeena’s Jealous Guy
Mor: IC DK Thanning’s Enya

Stamtavle: Pawpeds
Opdrætter: Charlotte og Martin Bro, DK Shadowpaw

 

Om Purple Rain: Purple Rain eller Blue som han bliver kaldt til daglig er en enormt sød dreng. Han elsker mennesker i alle aldre, elsker sin mad og elsker kæl og nus.
Han er en meget stor og massivt bygget hankat med enorme poter. Jeg elsker hans størrelse, hans trekant og fantastiske temperament. Jeg har aldrig oplevet at Blue har haft noget der ligner en dårlig dag eller været i dårligt humør. Han er den type kat der gladeligt ligger en hel dag på trimmebordet på en udstilling, kigger på folk og modtager kæl fra de forbigående.

NW SW SC S*Pax’ Julius, JW DVM DSM
 

Kemisk kastreret pt.

Født: 04-06-16
Køn: Han
EMS: NFO ns 01 21 62


HCM: Scannet normal 
GSD4: N/N
PK def: N/N

 

Far: SW Colletto’s Hansi Hinterseer
Mor: Toonscat’s Kandis

Stamtavle: Pawpeds
Opdrætter: Charlotta og Jörgen Frithiof, S*Pax

 

Om Julius: Julius er en fantastisk dreng. Han er glad, legesyg og trods hans alder, så opfører han sig stadig som en killing. Jeg elsker hans stærke look, hans pelskvalitet, trekant og specielt hans temperament er meget unikt. Han er den mest snakkende kat jeg nogensinde har mødt og mange af hans killinger har pudsigt nok hans ‘snakke-gen’. Når han ikke har travlt med at fortælle historier, så bruger han sin tid på at fange blade i løbegården og nyder livet som en kat burde.

IT*Norr Venn’s Signor Giuseppe
 

Kemisk kastreret pt.

Født: 11-05-2021
Køn: Han
EMS: NFO nt 09 22

HCM: Scannet normal
GSD4: N/N
PK def: N/N

 

Far: (N)Fiskerjenta’s Hugin
Mor: Norr Venn’s Manon Lescaut

Stamtavle: Pawpeds
Opdrætter: Sara Moroni, IT*Norr Venn’s

 

Om Giuseppe: Det lå ikke i kortene at Giuseppe skulle blive en del af vores familie da han blev født. Min gode veninde i Italien viste mig pludselig en dag billeder af en lille smuk dreng med de frækkeste øjne og en helt fantastisk udstråling. Jeg blev forelsket og efter lange samtaler med Sara blev vi enige om, at Giuseppe kun kunne bo et sted: Hos mig! Og hvor er jeg glad og taknemlig for at han endte her. Han er en ung dreng med krudt i bagen og en livsglæde som stråler ud af ham. Teknisk imponerer hans lange hale, hans profil, top og pelskvalitet. Jeg knuselsker ham og jeg er spændt på hvad han kan bidrage med til mit opdræt.

bottom of page