top of page

Fertile hankatte

NW SW SC S*Pax’ Julius, JW DVM DSM
 

Kemisk kastreret pt.

Født: 04-06-16
Køn: Han
EMS: NFO ns 01 21 62


HCM: Scannet normal 
GSD4: N/N
PK def: N/N

 

Far: SW Colletto’s Hansi Hinterseer
Mor: Toonscat’s Kandis

Stamtavle: Pawpeds
Opdrætter: Charlotta og Jörgen Frithiof, S*Pax

 

Om Julius: Julius er en fantastisk dreng. Han er glad, legesyg og trods hans alder, så opfører han sig stadig som en killing. Jeg elsker hans stærke look, hans pelskvalitet, trekant og specielt hans temperament er meget unikt. Han er den mest snakkende kat jeg nogensinde har mødt og mange af hans killinger har pudsigt nok hans ‘snakke-gen’. Når han ikke har travlt med at fortælle historier, så bruger han sin tid på at fange blade i løbegården og nyder livet som en kat burde.

IT*Norr Venn’s Signor Giuseppe
 

Kemisk kastreret pt.

Født: 11-05-2021
Køn: Han
EMS: NFO nt 09 22

HCM: Scannet normal
GSD4: N/N
PK def: N/N

 

Far: (N)Fiskerjenta’s Hugin
Mor: Norr Venn’s Manon Lescaut

Stamtavle: Pawpeds
Opdrætter: Sara Moroni, IT*Norr Venn’s

 

Om Giuseppe: Det lå ikke i kortene at Giuseppe skulle blive en del af vores familie da han blev født. Min gode veninde i Italien viste mig pludselig en dag billeder af en lille smuk dreng med de frækkeste øjne og en helt fantastisk udstråling. Jeg blev forelsket og efter lange samtaler med Sara blev vi enige om, at Giuseppe kun kunne bo et sted: Hos mig! Og hvor er jeg glad og taknemlig for at han endte her. Han er en ung dreng med krudt i bagen og en livsglæde som stråler ud af ham. Teknisk imponerer hans lange hale, hans profil, top og pelskvalitet. Jeg knuselsker ham og jeg er spændt på hvad han kan bidrage med til mit opdræt.

DK Shadowpaw's Rhino
 

Kemisk kastreret pt.

Født: 29-11-2022
Køn: Han
EMS: NFO ns 23

HCM: Bliver scannet
GSD4: N/N
PK def: N/N

 

Far: IC DK Silverleaf's Bitcoin JW
Mor: DK Shadowpaw's Harmony

Stamtavle: Pawpeds
Opdrætter: Charlotte og Martin Bro, DK Shadowpaw

 

Om Rhino: Rhino er barnebarn af vores Julius og Divina. Hans far IC DK Silverleaf's Bitcoin JW blev født hos os i sommeren 2021. Rhino bor sammen med Giuseppe og han er simpelthen sådan en dejlig dreng. Han er ung og vokser helt enormt i både højde og længde ligenu. Så snart han også begynder at brede ud, så bliver han en fantastisk hankat. Han er sød som dagen er lang og vi er meget glade for, at han bor hos os. Jeg glæder mig til at opleve hans fremtidige killinger. Bliver de bare halvt så dejlige som ham, så er jeg en stolt opdrætter.

bottom of page