top of page

Om os

Annette & Purple Rain

Jeg hedder Annette, og jeg har elsket dyr i alle afskygninger, siden jeg var helt lille. Desværre kunne min far ikke tåle dyr, så indtil jeg flyttede hjemmefra, var vores husdyr begrænset til en kanin og en undulat. Da jeg flyttede hjemmefra, fik jeg min første kat. Han var en stor, dejlig bamse og bestemt medvirkende til, at jeg den dag i dag ikke vil undvære katte omkring mig. Min drøm har siden min barndom været at opdrætte katte. Da jeg lærte en fantastisk Norsk Skovkat at kende, Vianna Gyldenløve, blev det klart for mig, at det skulle være Norske Skovkatte. Tak, Vianna, for at overbevise mig om, at Norske Skovkatte er de smukkeste katte, der findes.

Mine planer om at starte mit opdræt er dog på forunderlig vis altid blevet forpurret af en eller anden huskat, som havde brug for hjælp, så mine planer er faktisk bare blevet skubbet foran mig i mange år. Jeg har et meget blødt hjerte for dyr og har flere gange overtaget katte, som akut havde brug for et nyt hjem, heriblandt også et par missemødre og vordende missemødre, som havde brug for et stabilt og roligt sted at få deres killinger. Jeg har ikke fortrudt det et sekund, for det har givet mig mange fantastiske stunder med disse prægtige dyr.

I 2013 tog jeg beslutningen om, at nu skulle det være, og jeg fik godkendt mit stamnavn, DK Silverleaf, i juni 2013. Siden da har jeg fået selskab af flere fantastiske Norske Skovkatte, og på denne hjemmeside kan I læse mere om dem.


Jeg bestod Felis Danicas diplomopdrætter uddannelse i foråret 2014 og kan nu kalde mig Felis Danica Diplomopdrætter. Derudover har jeg også taget Norsk Skovkatterings “Skovkattekørekort” samt PawPed’s G1, G2 og G3 kursus. Jeg er medlem af JYRAK, Norsk Skovkattering Danmark, Skogkattslingan (Sverige), Norsk Skogkattring (Norge) og også stolt medlem af NFO Breed Council i FIFé.

Jeg tror på, at der altid er mere at lære, både om katte generelt, men også om alle andre aspekter af katteopdræt, f.eks. sygdomme og ernæring. Derfor vil I også finde mig til forskellige katterelaterede kurser, foredrag mm., der passer ind i min tidsplan.

Godkendt Katteri Jyrak
NSR Kørekort
FD Diplomopdrætter
Pawpeds Certificate
bottom of page