top of page

Fertile hunkatte

DK Silverleaf’s She’s My Kind of Girl
 

Født: ​ 14-04-2017
Køn: Hun
EMS: NFO ns 02 21 64

HCM: Scannet normal
GSD4: N/N
PK def: N/N

 

Mor: D*Muffin’s Éowyn
Far: IC S*Pax’ Julius, JW

Stamtavle: Pawpeds

Opdrætter: DK Silverleaf
 

Om She's My Kind of Girl: She's My Kind of Girl bliver til daglig kaldet Chili. Hun er en lang og høj pige som altid har været lidt slank. Hun har en pelskvalitet der gør, at hun nemt selv kan vedligeholde sin pels og derfor oplever vi aldrig filtre eller andet i hendes pels. Hun er lidt en en-mands kat men affinder sig nådigt med at vi andre også er her,- lidt Diva er man vel. Hun har lavet nogle enormt søde killinger og er en fantastisk mor.

DK Silverleaf’s Taco

 

Født: 04-08-2021
EMS: NFO fs 09
Køn: Hun

 

HCM: Scannet normal
GSD4: N/N
PK def: N/N

 

Mor: DK Silverleaf’s She’s My Kind of Girl
Far: D*Muffin’s Galates

Stamtavle: Pawpeds

Opdrætter: DK Silverleaf
 

Om Taco: Taco er datter af She's My Kind of Girl og Galates. Hun er som sin mor, høj og lang. Hun er en nem kat som ikke gør det store væsen af sig. Hun er meget kælen og kan bruge hele dagen midt på skrivebordet, hvis der bare er en ledig hånd til at nusse hende. Hun holder også meget af at bruge dagen på at fange sommerfugle i haven. Hun har haft et par dejlige kuld og hun er en super mor.

FI*Nipsu-Nappulan Illusion & Dream JW

Født: 07-06-2022
Køn: Hun
EMS: NFO ds 09 22

HCM: Bliver scannet
GSD4: N/N
PK def: N/N

Far: Eryn Galen Gwindor
Mor: Nipsu-Nappulan Careless Whispers
Stamtavle: Pawpeds
Opdrætter: Niina Kokki, F*Nipsu-Nappulan

Om Illusion & Dream: Suvi hedder egentlig FI*Nipsu-Nappulan Illusion & Dream JW, men hendes opdrætter kaldte hende Suvi, så det hedder hun til daglig,- selvom hendes finske navn er noget så imponerende. Suvi er en absolut drøm. Da jeg så hende som killing kunne jeg slet ikke få ro i kroppen, før jeg havde talt med hendes opdrætter. For mig er hun noget af det smukkeste og hun har kvaliteter som komplimenterer vores hankatte rigtig fint. Jeg kan slet ikke vente med at se hvad Suvi bringer til vores opdræt.

Kastrater

IC IT*Beauty’s Flight Divina Scarlett O’Hara

Født:12-05-18
Køn: Hun

EMS: NFO n 09 22

 

HCM: Scannet normal
GSD4: N/N
PK def: N/N

 

Far: IT*S Beauty’s Flight Cagliostro
Mor: S* CH For Keep’s the last in line
Stamtavle: Pawpeds

Opdrætter: Cristina og Sabatino Borella, IT*Beauty’s Flight

Om Divina: Divina er en helt fantastisk sød og kærlig pige. Hun er glad og elsker mennesker, sit legetøj og ikke mindst hendes mad. Hun er en stor pige som har udviklet sig helt fantastisk. Hendes type, kraftige benstammer og pelskvalitet er noget af det jeg virkelig elsker ved hende. Hun er også enormt sød, stor spindende og snakker altid med en. Divina har givet os nogle fantastiske kuld som jeg er meget stolt af.