top of page

Fertile hunkatte

DK Silverleaf’s She’s My Kind of Girl
 

Født: ​ 14-04-2017
Køn: Hun
EMS: NFO ns 02 21 64

HCM: Scannet normal
GSD4: N/N
PK def: N/N

 

Mor: D*Muffin’s Éowyn
Far: IC S*Pax’ Julius, JW

Stamtavle: Pawpeds

Opdrætter: DK Silverleaf
 

Om She's My Kind of Girl: She's My Kind of Girl bliver til daglig kaldet Chili. Hun er en lang og høj pige som altid har været lidt slank. Hun har en pelskvalitet der gør, at hun nemt selv kan vedligeholde sin pels og derfor oplever vi aldrig filtre eller andet i hendes pels. Hun er lidt en en-mands kat men affinder sig nådigt med at vi andre også er her,- lidt Diva er man vel. Hun har lavet nogle enormt søde killinger og er en fantastisk mor.

DK Silverleaf’s Taco

 

Født: 04-08-2021
EMS: NFO fs 09
Køn: Hun

 

HCM: Scannet normal
GSD4: N/N
PK def: N/N

 

Mor: DK Silverleaf’s She’s My Kind of Girl
Far: D*Muffin’s Galates

Stamtavle: Pawpeds

Opdrætter: DK Silverleaf
 

Om Taco: Taco er datter af She's My Kind of Girl og Galates. Hun er som sin mor, høj og lang. Hun er en nem kat som ikke gør det store væsen af sig. Hun er meget kælen og kan bruge hele dagen midt på skrivebordet, hvis der bare er en ledig hånd til at nusse hende. Hun holder også meget af at bruge dagen på at fange sommerfugle i haven. Hun har haft et dejligt kuld og hun er en super mor.

FI*Nipsu-Nappulan Illusion & Dream JW

Født: 07-06-2022
Køn: Hun
EMS: NFO ds 09 22

HCM: Scannet normal
GSD4: N/N
PK def: N/N

Far: Eryn Galen Gwindor
Mor: Nipsu-Nappulan Careless Whispers
Stamtavle: Pawpeds
Opdrætter: Niina Kokki, F*Nipsu-Nappulan

Om Illusion & Dream: Suvi hedder egentlig FI*Nipsu-Nappulan Illusion & Dream JW, men hendes opdrætter kaldte hende Suvi, så det hedder hun til daglig,- selvom hendes finske navn er noget så imponerende. Suvi er en absolut drøm. Da jeg så hende som killing kunne jeg slet ikke få ro i kroppen, før jeg havde talt med hendes opdrætter. For mig er hun noget af det smukkeste og hun har kvaliteter som komplimenterer vores hankatte rigtig fint. Jeg kan slet ikke vente med at se hvad Suvi bringer til vores opdræt.

Ragdoll

CH DK Maine Malawi's Why Worry JW

Født: 15-09-2022
Køn: Hun
EMS: RAG a 04


HCM: Bliver scannet

Far: DK Maine Malawi's Vulcano
Mor: Hope Sapphire de Amatrix

Stamtavle: Pawpeds
Opdrætter: Anneth Slot

 

Om Why Worry: Why Worry hedder Dolly i daglig tale. Hun er meget anderledes end vores norske skovkatte. Hun er, med fare for at lyde lidt fræk, virkelig langsom. Hun elsker mad, at ligge på ryggen og at kæle. Vi mødte Dolly på NSW i februar 2023 og blev voldsomt forelskede. Senere tilbød Anneth at Dolly da kunne flytte hjem til os og vi tøvede slet ikke, selvfølgelig skulle Dolly bo hos os.
Hun har været udstillet med stor succes og er blevet både Junior Winner og Champion. Nu venter hun sit første kuld og jeg glæder mig meget, til at se hvad Dolly og Bounty har lavet.

Kastrater

DK Tomiss Desdemona
 

Født: 26-04-2013
Køn: Hun
EMS: NFO ns 23


HCM:
Scannet normal

GSD4: N/N

PK def: N/N
 

Far: Tomiss Tender Love
Mor: Shung Fei Vom Ambergarten

Stamtavle: Pawpeds
Opdrætter: Edith Kristensen, DK Tomiss

 

Om Desdemona: Mona skulle have været grundstenen i vores lille opdræt. Da Mona var 5 år gammel blev hun diagnosticeret med HCM mild. Det valgte vi som opdrættere at tage den fornuftige konsekvens af,- vi neutraliserede Mona og den hunkat som vi havde efter hende, Tequila, da vi har stor respekt for HCM. En kontrolscanning året efter viste så, at Mona faktisk ikke havde HCM. Desværre kan neutralisation ikke fortrydes, så vi må nøjes med Monas fantastiske selskab. Hun er vores første rigtige norske skovkat. Hun er en sød, energisk og enormt sjov kat, som altid har gang i at udforske verden og afprøve nye ting, der ofte inkluderer at forsøge at snyde tyngdekraften, lege med vand eller åbne skuffer og skabe, for at tømme indholdet ud på gulvet og løbe sejrsrunder i huset med byttet. Hun elsker desuden at stjæle sugerør og at nedlægge edderkopper. Hun er også en meget kærlig pige som nyder at hilse på samt at kæle med gæster.